Om Mig

_20160619_155814_2
Jeg er født i 1988 og opvokset i en lille landsby på Midtfyn, men bor nu i Odense.
I 2011 tog jeg beslutningen om at komme tilbage på skolebænken efter nogle år ude i det “virkelige” liv. Da jeg altid har tegnet meget faldt valget af uddannelse også inden for det kreative område. I 2013 kunne jeg kalde mig for multimediedesigner. Under min uddannelsen fandt jeg min pasion for grafisk design, specielt den del hvor mit design endte ud i et fysisk produkt. Jeg elsker at være med gennem hele processen fra idé til slut produkt, da man får et praktisk indblik i hvad der fungerer bedst til forskellige medier og produkttyper. Jeg har ikke en fast stil, og jeg ser det som en styrke at jeg kan favne bredt og stadig er “formbar”.
 
I min fritid lader jeg min energi op ved at holde mig fysisk i form. 2 gange om ugen dyrker jeg kampsport, nærmere betegnet Jiu jitsu, og 2-3 af de andre dage styrketræner jeg i et almindeligt fitness center. Jeg laver også forskelligt grafisk arbejde, primært for venner og bekendte, og er tilknyttet et forlag hvor jeg har udgivet et par bogforsider.
 
Et par nøgle ord der i grove træk beskriver hvem jeg er privat og arbejdsmæssigt:
Resultat orienteret   Detalje orienteret   Ærlig   Kreativ   Loyal   Indsigtsfuld   Humoristisk   Ansvarsbevidst   Nysgerrig   Lærenem